To be or not to be… luxury? Η απάντηση στο ShortStay Conference

 To be or not to be… luxury? Η απάντηση στο ShortStay Conference

Το luxury travel σημειώνει μεγάλη άνοδο και το ShortStay Conference δεν θα μπορούσε να αγνοήσει αυτή την αγορά.

Πώς όμως λειτουργεί ο κλάδος των ταξιδιών πολυτελείας; Τι χρειάζεται να έχει ένα ακίνητο για να χαρακτηριστεί πολυτελείας; Και πώς προσεγγίζει κάποιος αυτή την αγορά;

Όλες οι απαντήσεις, στο ειδικό session αφιερωμένο στο luxury travel στο ShortStay Conference, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου.

Ο παλμός της αγοράς από τον γκουρού Wolf Worster

Αρχικά, ο Wolf Worster της Sirreti, της παγκόσμιας κοινότητας ταξιδιών πολυτελείας, θα παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά αυτής της αγοράς και τι ζητούν από ένα κατάλυμα οι επισκέπτες.

Ο Wolf Worster είναι ανώτερος σύμβουλος με 18+ χρόνια εμπειρίας στον παγκόσμιο τομέα της ενοικίασης πολυτελών διακοπών, τα διαπιστευτήριά του περιλαμβάνουν:
– Μέλος της επιτροπής του Vacation Rental Management Association (VRMA)
– Ιδρυτής της Wölf Worster Villas – ενός πρακτορείου ενοικίασης πολυτελών βιλών μπουτίκ με έμφαση στην Παγκόσμια αγορά UHNW, την οποία αναδιαμόρφωσε και πούλησε ως Volta Villas.
Έχει πλούσια εμπειρία στα πολυτελή ιδιωτικά καταλύματα και ένα διεθνές χαρτοφυλάκιο που υποστηρίζει πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών προσώπων, ηγετών, επιχειρήσεων και διασημοτήτων για την αύξηση των εβδομαδιαίων εσόδων τους πάνω από 150% σε: Los Angeles • Vancouver • Hawaii • St. Barts •London • Palm Springs • Miami • Punta Mita • Malibu • Mallorca • Umbria

Η ελληνική αγορά του luxury travel

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών διαχείρισης πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν τον τρόπο που προσεγγίζουν την αγορά. Θα συζητήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Θεοχάρης Μιχαηλίδης – CEO, VillaRentals.gr

Ο Θεοχάρης Μιχαηλίδης είναι στον χώρο των βραχυχρόνιων μισθώσεων από το 2010.

Είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του VillaRentals.gr, εταιρείας που εξειδικεύεται στη διαχείριση ακινήτων βραχυχρόνιων μισθώσεων. Το χαρτοφυλάκιο του VillaRentals.gr αποτελείται από περισσότερα από 120 ξεχωριστά ακίνητα σε επιλεγμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Είναι πιστοποιημένος Vacation Rental Manager από το VRMA (Vacation Rental Management Association) και ιδρυτικό μέλος του STAMA.

Απόφοιτος του Imperial College London, στην προηγούμενη ζωή του ήταν σύμβουλος επιχειρήσεων, με εξειδίκευση σε στρατηγική και τεχνολογία.

Όταν δεν φιλοξενεί πελάτες, του αρέσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

 

Μάνος Δαφέρμος – CEO & GM, CreteVillas4u

Οι σπουδές του Μάνου Δαφέρμου στην Τουριστική Σχολή Ρόδου τον προετοίμασαν για τη σταδιοδρομία του στον κλάδο του luxury travel. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης και CEO ενός ξενοδοχείου αλλά και των ιστοτόπων CreteVillas4U και Villas4U με 400 και 1000 βίλες αντίστοιχα.

Ως Crete & Aegean islands Airbnb community leader και χάρη στην άνω των 20 ετών εμπειρία του στον κλάδο, γνωρίζει καλά ότι η φιλοξενία είναι κάτι περισσότερο από τη διαχείριση ενός καταλύματος: είναι η ικανότητα να αντιμετωπίζεις τους επισκέπτες των καταλυμάτων σου ως καλεσμένους κι όχι ως ξένους.

 

Γιάννης Κοτζιάς – GM, Phaedrus Living

Ο κ. Γιάννης Κοτζιάς είναι Γενικός Διευθυντής της Phaedrus Living, μιας εταιρείας διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων με έδρα την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο κ. Κοτζιάς έχει ένα τεράστιο υπόβαθρο στον τομέα της φιλοξενίας, τόσο σε υπηρεσίες διαχείρισης και λειτουργίας όσο και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα των πολυτελών ξενοδοχείων 4 & 5 αστέρων.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα και τώρα ζει τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, ο κ. Κοτζιάς στοχεύει τώρα να επαναπροσδιορίσει τον τομέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω της Phaedrus Living, αυξάνοντας παράλληλα την αξία και τις αποδόσεις των οικιστικών περιουσιακών στοιχείων. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βελτίωση των χώρων διαβίωσης μέσω σύγχρονου και ενεργειακά αποδοτικού σχεδιασμού, ενώ παράλληλα επιταχύνει τα πρότυπα φιλοξενίας μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών για τους επισκέπτες και της ψηφιακής καινοτομίας.

The post To be or not to be… luxury? Η απάντηση στο ShortStay Conference appeared first on BnB News!.