Νέες λειτουργίες ενσωματώνει το 365Villas

 Νέες λειτουργίες ενσωματώνει το 365Villas

Η 365Villas, ένας πάροχος λογισμικού διαχείρισης καταλυμάτων διακοπών, προσθέτει νέα εργαλεία στις λύσεις που προσφέρει. Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η λειτουργία Flex-Stay, που εκμηδενίζει τον ανταγωνισμό μεταξύ των property managers και των ξενοδοχείων.

Ο διαχειριστής λειτουργεί ως εξής:

Ορίζει την επιπλέον χρέωση που πληρώνουν οι επισκέπτες προκειμένου να έχουν ευελιξία στην κράτηση.
Αποφασίζει πόσες φορές οι επισκέπτες μπορούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες διαμονής τους.
Καθορίζει μια χρονική περίοδο ειδοποίησης για αλλαγές ημερομηνιών – αυτό τον βοηθά να διασφαλίζει ότι θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπαίνουν νέες κρατήσεις στις ματαιωμένες ημερομηνίες.
Δημιουργεί ένα χρονικό όριο για αλλαγές ημερομηνιών – ιδανικό για να διασφαλίζει ότι οι κρατήσεις ολοκληρώνονται εντός του χρονικού πλαισίου που προτιμά.

Και όλα αυτά ενσωματώνονται απρόσκοπτα στο σύστημα διαχείρισης και στη διαδικασία online κρατήσεων του ιστότοπου της εταιρείας property management. Έτσι, τόσο οι καθημερινές λειτουργίες όσο και η εμπειρία κράτησης των επισκεπτών γίνονται πιο ομαλές.

Ένα επίσης νέο χαρακτηριστικό είναι ο καθορισμός διαφορετικών επιλογών πληρωμής. Ο διαχειριστής μπορεί να επιλέξει να ορίσει σταδιακές πληρωμές σε διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας αλλά πλήρη εξόφληση κατά την άφιξη για μικρότερης διάρκειας πληρωμές. Εναλλακτικά  μπορεί να παρέχει έκπτωση σε όσους επιλέξουν την πλήρη εξόφληση στις διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας. Ή και προσφορές εκπτώσεων για όσους κάνουν κράτηση νωρίς.

Το 365Villas είναι ένα λογισμικό για vacation rentals που περιλαμβάνει PMS, Διαχείριση καναλιών, ιστότοπους και ενσωματώσεις. Δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές ακινήτων να επωφεληθούν από την αυξανόμενη τάση για απευθείας κρατήσεις.

Μάλιστα, πρόσφατα προχώρησε στην ενσωμάτων του WhatsApp στα εργαλεία επικοινωνίας του.

The post Νέες λειτουργίες ενσωματώνει το 365Villas appeared first on BnB News!.