KRS: Η εξάωρη εργασία «κερδίζει» στα βραβεία λογιστικής

 KRS: Η εξάωρη εργασία «κερδίζει» στα βραβεία λογιστικής

Η λογιστική εταιρεία KRS κέρδισε 10 κορυφαία βραβεία στα Finance & Accounting Awards 2023 καθώς και το βραβείο καλύτερης πρότασης συνολικά στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, την υψηλότερη διάκριση που μπορεί να έχει μια λογιστική εταιρεία στον συγκεκριμένο θεσμό.   

Η KRS συμμετείχε για πρώτη φορά στα βραβεία Finance & Accounting Awards 2023 τα οποία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias σε πολλές κατηγορίες, όπου και διακρίθηκε στις περισσότερες εξ’ αυτών, ενώ κέρδισε και το Grand Award, όντας η εταιρεία με τις καλύτερες γενικά επιδόσεις απ’ όλες τις συμμετοχές στις λογιστικές-συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Στα Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis συμμετείχαν 38 από τις μεγαλύτερες λογιστικές και συμβουλευτικές εταιρείας της χώρας μας αλλά και οικονομικές διευθύνσεις μεγάλων εταιριών και πολυεθνικών.

Συγκεκριμένα, η KRS διακρίθηκε στις λογιστικές υπηρεσίες (Gold Award), στις φορολογικές υπηρεσίες (Gold Award), στις εργατικές & μισθολογικές υπηρεσίες (Gold Award), στα εργαλεία Reporting & Data Analytics (Silver Award), στον ψηφιακό μετασχηματισμό (Gold Award), στην επιχειρηματική αξία και καινοτομία που προσφέρει στους πελάτες της με τα digital apps και τον Παρασκευά Φορολογά (βραβεία Gold & Platinum), στο εταιρικό Financial reporting, Planning & Analysis (Gold Award), στην εξυπηρέτηση πελατών (Gold Award) ενώ διακρίθηκε και σαν η καλύτερη λογιστική εταιρεία στην Αττική (Gold Award).

Μεγάλη ανάπτυξη και μοναδικά ψηφιακά εργαλεία

Η KRS παρουσιάζει διψήφιο αριθμό ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, έχει μεγάλη ειδίκευση στις ΙΚΕ εταιρείες, στις Startups, στις βραχυχρόνιες μισθώσεις καθώς και στις υπηρεσίες μισθοδοσίας. Παράλληλα, ένα πολύπλευρο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού και μια μοναδική εργασιακή κουλτούρα έχει κάνει την KRS να ξεχωρίσει στην ελληνική λογιστική αλλά και επιχειρηματική αγορά γενικότερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις εργασιακές σχέσεις.

Η εταιρεία προσφέρει από το 2019 μοναδικά ψηφιακά εργαλεία reporting και καταχώρησης ψηφιακών παραστατικών μέσω Smartphones, (KRS Reporting και KRS Invoice) δωρεάν στους εταιρικούς πελάτες της ενώ έχει παρουσιάσει το 2020 τον Παρασκευά – Φορολογά, τον πρώτο λογιστή για φυσικά πρόσωπα σε app, ο οποίος προσφέρει πολλές λογιστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, από το Smartphone με χαμηλό κόστος μάλιστα.

Η εταιρεία που εργάζεται πιο «έξυπνα», κάνει τη διαφορά

Από τον Ιανουάριο του 2022 η KRS έχει υιοθετήσει με μεγάλη επιτυχία την εξάωρη εργασία με αμοιβές οκτάωρου στα στελέχη της, όντας η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, ενώ παράλληλα είναι αξιοσημείωτο ότι αυξήθηκε η παραγωγικότητα της εταιρείας ταυτόχρονα με την εφαρμογή της συγκεκριμένης πολιτικής!
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της KRS και η «έξυπνη» κατανομή εργασιών ήταν ο θεμέλιος λίθος για την εξάωρη εργασία ενώ για την εξασφάλιση της υψηλού επιπέδου κατάρτισης και εξειδίκευσης της ομάδας της KRS παρέχεται μια πλήρη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τόσο σε hard όσο και soft skills. Επίσης, τις αξιοσημείωτες παροχές στην ομάδα της KRS πλαισιώνουν τόσο ειδικά εταιρικά επιδόματα (γάμου, παιδιών, σπουδών κ.α.) όσο και ιδιωτική ασφάλιση.

«Το εργασιακό περιβάλλον στην KRS είναι σίγουρα απαιτητικό αλλά είμαι υπερήφανος που καταφέραμε μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και μια άκρως ανταγωνιστική αγορά να μειώνονται οι ώρες εργασίας και όχι να αυξάνονται ενώ παράλληλα αυξήθηκε η παραγωγικότητα μας αλλά και οι ποιότητα των υπηρεσιών μας!
Για την KRS το 6άωρο αποτελεί πλέον μέρος της φιλοσοφίας και της κουλτούρας της εταιρείας. Η εταιρεία είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της και οι εργαζόμενοι της δεν ζουν μόνο για να δουλεύουν. Έχουν προσωπική ζωή και υποχρεώσεις εκτός γραφείου.
Παράλληλα οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις 2 ώρες που κερδίζουν καθημερινά για την προσωπική τους ανάπτυξη. Η προσωπική ανάπτυξη ενός εργαζόμενου επηρεάζει ολόκληρο το σύνολο της εταιρείας, καθώς μία εταιρεία δεν είναι μόνο ο χώρος και το όνομα, αλλά κυρίως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή. Στόχος της KRS είναι να εξασφαλίζει πως οι εργαζόμενοι της διατηρούν αυτή την ισορροπία στη ζωή τους, και πως κάθε μέρα έρχονται με ενέργεια και διάθεση στην εταιρεία αποδίδοντας καλύτερα, κάτι που αποτυπώθηκε και στην κατάκτηση των τόσο σημαντικών βραβείων για μια λογιστική εταιρεία», δηλώνει σχετικά ο Κωνσταντίνος Ράικος, Founder και CEO της KRS.

The post KRS: Η εξάωρη εργασία «κερδίζει» στα βραβεία λογιστικής appeared first on BnB News!.