Η Hyatt εισέρχεται στη βραχυχρόνια μίσθωση

 Η Hyatt εισέρχεται στη βραχυχρόνια μίσθωση

Η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα Hyatt Hotels Corporation εισέρχεται στη βραχυχρόνια μίσθωση.

Όπως γνωστοποίησε, η νέα πλατφόρμα για διακοπές σε καταλύματα με μισθώνονται βραχυχρόνια, με την ονομασία Homes & Hideaways by World of Hyatt, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της «τις επόμενες εβδομάδες».

Αρχικά, η πλατφόρμα θα φιλοξενεί καταλύματα στις ΗΠΑ, δίνοντας τη δυνατότητα σε μέλη του World of Hyatt (το πρόγραμμα αφοσίωσης της Hyatt) να κάνουν κράτηση σε μια ποικιλία ιδιωτικών καταλυμάτων βραχυπρόθεσμης ενοικίασης, εξαργυρώνοντας πόντους.

Μεταξύ των καταλυμάτων στις ΗΠΑ περιλαμβάνονται: παραθαλάσσια εξοχικά, σαλέ για σκι στην πλαγιά του βουνού, βίλες, πύργους, εξοχικές κατοικίες, αρχοντικά, διαμερίσματα και ρετιρέ.

Η Hyatt αναφέρει ότι έχει δεσμευτεί να παρέχει πιο ευέλικτες εμπειρίες διαμονής για να ανταποκρίνεται στις ταξιδιωτικές ανάγκες κάθε επισκέπτη και να ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε δημοφιλείς αγορές προορισμών όπως η Χαβάη και το Κολοράντο.

Η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει το Homes & Hideaways σε παγκόσμια κλίμακα στο μέλλον.

Η Amy Weinberg, senior vice president, brand, loyalty and data, Hyatt, δήλωσε ότι η νέα πλατφόρμα θα διαθέτει μια μοναδική συλλογή από επιμελημένα σπίτια. Έτσι, τα μέλη του προγράμματος αφοσίωσης, που ταξιδεύουν οικογενειακώς ή για εργασία θα έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά καταλύματα για διαμονή μακράς διάρκειας, κάτι που ξεπερνά τα ξενοδοχεία της.

Να σημειωθεί ότι το παράδειγμα έδωσε στον ξενοδοχειακό κλάδο πρώτη η Marriott, με τη δημιουργία του Homes & Villas by Marriott Bonvoy. Επίσης, πέρυσι, επεκτάθηκε στα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα, με το Apartments by Marriott Bonvoy.

Τον Ιούνιο, το χαρτοφυλάκιο της Hyatt Hotels Corporations περιελάμβανε περισσότερα από 1.250 ξενοδοχεία και ακίνητα all-inclusive σε 76 χώρες σε έξι ηπείρους και σε 30+ επωνυμίες. Εκείνο τον μήνα, η Hyatt Hotels Corporation εξαγόρασε την πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων Mr & Mrs Smith με έδρα το Λονδίνο για 53 εκατομμύρια £ και ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει απευθείας πρόσβαση κρατήσεων σε 1.500+ ακίνητα εντός της πλατφόρμας Mr & Mrs Smith σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Εκτός από τα boutique ξενοδοχεία, το Mr & Mrs Smith προσφέρει μια πολυτελή ιδιωτική συλλογή βιλών, με ακίνητα που βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Καραϊβική.

The post Η Hyatt εισέρχεται στη βραχυχρόνια μίσθωση appeared first on BnB News!.