Η Beyond επιβεβαιώνει την επίσημη ενσωμάτωση με την Airbnb

 Η Beyond επιβεβαιώνει την επίσημη ενσωμάτωση με την Airbnb

Την επίσημη ενσωμάτωση με την Airbnb ανακοίνωσε η Beyond, εταιρεία παροχής λύσης Διαχείρισης Εσόδων για διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η Beyond σκοπεύει να προσφέρει ένα κορυφαίο σύστημα revenue management που βοηθά τους οικοδεσπότες να βελτιστοποιούν τα έσοδα από τη βραχυχρόνια μίσθωση. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για αυτοματοποιημένη, δυναμική τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο με βάση τις μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς, καθώς και μια πλατφόρμα analytics για την οπτικοποίηση αυτών των τάσεων παράλληλα με την απόδοση των καταχωρίσεων. Το εργαλείο Market Insights ενσωματώνει 14 βασικές πληροφορίες για κάθε συγκεκριμένη αγορά σε όλο τον κόσμο, όπως τιμές διανυκτέρευσης, αποτελεσματικά διαφημιστικά κανάλια, ξεχωριστές ανέσεις, τις πιο υποσχόμενες επενδυτικές ευκαιρίες και πολλά άλλα. Έτσι οι χρήστες μπορούν να κατανοήσουν τις κρίσιμες τάσεις της αγοράς και στη συνέχεια να κάνουν αλλαγές στη στρατηγική τιμολόγησης τους.

Η CEO της Beyond, Julie Brinkman, δήλωσε: «Για να ευδοκιμήσουν πραγματικά και να αναπτυχθούν στη σημερινή αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι οικοδεσπότες και οι διαχειριστές ακινήτων χρειάζονται πρόσβαση στην κορυφαία τεχνολογία διαχείρισης εσόδων στον κόσμο. Στη Beyond, η εστίασή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ξεκλειδώσουν όλες τις πτυχές της βελτιστοποίησης εσόδων μέσω συνεχούς καινοτομίας και αυτοματοποίησης.

Η επίσημη ενσωμάτωση με την Airbnb δίνει στη Beyond τη δυνατότητα να βοηθήσει περαιτέρω τους πελάτες της να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους με τεχνολογία αιχμής και με την καλύτερη εξυπηρέτηση στην κατηγορία τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να παρέχουμε στη βιομηχανία νέους και προηγμένους τρόπους για την αύξηση των εσόδων», πρόσθεσε.

Πριν από μια δεκαετία, η Beyond λανσάρισε την πρωτοποριακή δυναμική τιμολόγηση για την αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Έκτοτε έχει υποστηρίξει εκατομμύρια καταχωρίσεις παγκοσμίως και βοήθησε τους πελάτες της να αυξήσουν τα ετήσια έσοδά τους κατά μέσο όρο κατά 40%.

Τον Σεπτέμβριο, η Beyond ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tally. Πρόκειται για μια σύγχρονη, έτοιμη προς χρήση λύση επεξεργασίας πληρωμών, ειδικά σχεδιασμένη για τη βιομηχανία βραχυχρόνιας μίσθωσης.

The post Η Beyond επιβεβαιώνει την επίσημη ενσωμάτωση με την Airbnb appeared first on BnB News!.