Flataway

 Flataway

Gold Sponsor

Παρουσιάζοντας την Flataway: Ταξιδιωτικό γραφείο για την απομακρυσμένη γενιά

Σε μια εποχή όπου ο ψηφιακός νομαδισμός, η απομακρυσμένη εργασία και τα ευέλικτα εταιρικά ταξίδια βρίσκονται σε άνοδο, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για καταλύματα που αντικατοπτρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Η Flataway, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο που ξεκίνησε στις αρχές του 2023 έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των απαιτήσεων δυναμικής διαβίωσης και των ποιοτικών καταλυμάτων.

Η Flataway δεν είναι μια συμβατική πλατφόρμα ενοικίασης. Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες των ψηφιακών νομάδων, των απομακρυσμένων εργαζομένων και των επιχειρήσεων, η Flataway προσφέρει μια απρόσκοπτη, χωρίς άγχος εμπειρία διαβίωσης σε έναν αυξανόμενο αριθμό ευρωπαϊκών τοποθεσιών. Επόμενη στη λίστα επέκτασης της startup είναι η Ελλάδα – ένας προτιμώμενος προορισμός για την απομακρυσμένη γενιά.

Τι κάνει τη Flataway να ξεχωρίζει; Σε αντίθεση με τις συνήθεις πλατφόρμες, όλα τα ακίνητα που καταχωρούνται στη Flataway διαχειρίζονται επαγγελματικά, εξασφαλίζοντας ποιότητα, ασφάλεια και μια σειρά από ανέσεις που ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα των σημερινών κινητών επαγγελματιών. Η Flataway συνεργάζεται με επαγγελματικές εταιρείες διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων για να παρέχει όχι μόνο ένα πρόσθετο κανάλι απόκτησης επισκεπτών, αλλά και να προσφέρει εξειδικευμένο λογισμικό και εξωτερικές υπηρεσίες που έχουν τελειοποιηθεί μέσω της εκτεταμένης εμπειρίας της εταιρείας στον κλάδο.

Πριν από την έναρξη λειτουργίας της  Flataway, η ομάδα πίσω από αυτήν ίδρυσε και κλιμάκωσε τη μεγαλύτερη βουλγαρική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, η οποία διαχειρίζεται πάνω από 500 διαμερίσματα σε 14 τοποθεσίες στη χώρα.

Η εμβληματική προσφορά της Flataway διαφέρει επίσης από εκείνη των παραδοσιακών OTA. Αντί να ποντάρει στο κλασικό μοντέλο αναζήτησης και κράτησης, η startup προσφέρει πακέτα και προγράμματα Subscription Living. Αυτά τα συνδρομητικά πακέτα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους επισκέπτες την ελευθερία να μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών, διατηρώντας παράλληλα ένα σταθερό και προβλέψιμο μηνιαίο ενοίκιο. Αυτό το επαναστατικό χαρακτηριστικό αγκαλιάζεται από μια αυξανόμενη βάση χρηστών που αναζητούν τόσο ευελιξία όσο και σταθερότητα στις ρυθμίσεις διαβίωσής τους.

Συνεργαζόμενες με την Flataway, οι εταιρείες διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων μπορούν να ξεκλειδώσουν νέες πηγές εσόδων, να αποκτήσουν έκθεση στην αγορά των μεσοπρόθεσμων μισθώσεων και να επεκτείνουν σημαντικά τη σεζόν. Επιπλέον, οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν να επιλέξουν την τεχνολογία αιχμής και τις υπηρεσίες της Flataway για τους διαχειριστές ακινήτων για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών και τη μείωση του κόστους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της ανατρεπτικής αλλαγής στη βραχυχρόνια μίσθωση. Ελάτε μαζί με την Flataway στο ShortStay Conference στην Αθήνα τον Φεβρουάριο και μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον επαναπροσδιορισμό του τι σημαίνει να ζεις και να εργάζεσαι, χωρίς να περιορίζεσαι από γεωγραφικά όρια.

Δείτε περισσότερα στο www.flataway.com