Το πρώτο Uber Boat της Ευρώπης, έρχεται στη Μύκονο

 Το πρώτο Uber Boat της Ευρώπης, έρχεται στη Μύκονο

Η Uber ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας Boat στη Μύκονο. Διαθέσιμο από τα μέσα Ιουνίου έως τον Οκτώβριο, το Uber Boat θα αποτελεί κατά παραγγελία υπηρεσία.

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ένα ταχύπλοο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Και ενώ έχουν φουντώσει οι αντιδράσεις από τους οδηγούς ταξί σε άλλους τουριστικούς προορισμούς σε ό,τι αφορά την Uber, την οποία υπηρεσία Uber Boat θα λειτουργεί τοπικός αδειοδοτημένος φορέας.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη όπου η Uber θα προσφέρει αυτή την υπηρεσία.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε για πρώτη φορά φέτος μια πρωτοποριακή υπηρεσία στην εφαρμογή μας, κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς που ο τουρισμός αναμένεται να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ. Το Boat θα προσφέρει στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες έναν νέο τρόπο εξερεύνησης και μετακίνησης στις καλύτερες παραλίες και σημεία της Μυκόνου μέσω μιας μοναδικής και αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης μετακίνησης. Επιλέξαμε την Ελλάδα ως την πρώτη χώρα στην Ευρώπη, επειδή είμαστε έντονα αφοσιωμένοι στη χώρα και θέλουμε να βοηθήσουμε τους τοπικούς παρόχους να αξιοποιήσουν τις ισχυρές ευκαιρίες, που προέρχονται από τον εγχώριο και εισαγόμενο τουρισμό», δήλωσε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Ελλάδος.

Με την Ελλάδα να ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατομμύρια επισκέπτες στους νησιωτικούς προορισμούς της φέτος, ο τουρισμός αποτελεί καθοριστικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας προς όφελος χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων, η Uber επεκτείνει τη συνεργασία της με τοπικούς συνεργάτες ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες μετακίνησης κάνοντας χρήση της τεχνολογίας της πλατφόρμας της.

The post Το πρώτο Uber Boat της Ευρώπης, έρχεται στη Μύκονο appeared first on BnB News!.