Σύστημα συναγερμού: Τι πρέπει να προσέξεις κατά την έρευνα αγοράς

 Σύστημα συναγερμού: Τι πρέπει να προσέξεις κατά την έρευνα αγοράς

Ένα καλό σύστημα συναγερμού μπορεί να αποτρέψει τα σχέδια των εγκληματιών

Τα ποσοστά των διαρρήξεων έχουν αυξηθεί και η ασφάλεια του σπιτιού έχει γίνει προτεραιότητα για τους περισσότερους, ακόμα και σε γειτονιές που παλαιότερα θεωρούνταν ασφαλείς.

Σε αυτό το άρθρο, θα διαβάσετε τι πρέπει να προσέξετε προτού να αγοράσετε ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Τι σύστημα συναγερμού να βάλω;

Οι διαθέσιμες επιλογές στα συστήματα συναγερμού είναι πολλές. Το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Ξεκαθαρίστε ποιες περιοχές του σπιτιού θέλετε να προστατεύσετε.
Ενημερωθείτε για τους διαφορετικούς τύπους συναγερμών.
Κάντε έρευνα αγοράς σχετικά με το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης.
Μάθετε για τις πρόσθετες λειτουργίες (αισθητήρες κίνησης, ανιχνευτές θραύσης, απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω κινητού).
Διαβάστε τις κριτικές των πελατών.

Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να βρείτε εταιρείες με ποιοτικά προϊόντα και λογικές τιμές.

Προσθήκη άνεσης

Με μια θυροτηλεόραση, δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε την πόρτα για να ελέγξετε ποιος είναι. Μπορείτε απλά να δείτε την οθόνη της θυροτηλεόρασης και να αποφασίσετε ποιος έχει πρόσβαση στο σπίτι σας. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα που χτυπούν την πόρτα σας χωρίς να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί τους, όπως πλασιέ ή διανομείς.

Επίσης ορισμένες σύγχρονες θυροτηλεοράσεις προσφέρουν έξυπνες λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία χρήσης. Μπορεί να περιλαμβάνουν αναγνώριση προσώπου για αυτόματο ξεκλείδωμα της πόρτας, ηχητικές ειδοποιήσεις για κίνηση, συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές και άλλες προηγμένες λειτουργίες που προσφέρουν ευκολία και ασφάλεια στην καθημερινότητά σας.

Ενσύρματος συναγερμός σπιτιού

Ο ενσύρματος συναγερμός είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια του σπιτιού. Περιλαμβάνει την εγκατάσταση φυσικών συσκευών ασφαλείας όπως αισθητήρες πόρτας και ανιχνευτές κίνησης γύρω από το σπίτι σας.

Οι ενσύρματοι συναγερμοί είναι συνήθως πιο αξιόπιστοι από τα ασύρματα συστήματα, καθώς δεν βασίζονται σε σύνδεση Wi-Fi. Με αυτό τον τύπο συστήματος γνωρίζετε ότι προστατεύετε την οικογένεια και τα υπάρχοντά σας από εισβολείς.

Ασύρματος συναγερμός σπιτιού

Ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για την επικοινωνία μεταξύ των εξαρτημάτων του, εξαλείφοντας την ανάγκη για περίπλοκη καλωδίωση. Η εγκατάσταση των ασύρματων συστημάτων είναι σχετικά εύκολη. Μπορούν να συνδεθούν με υπάρχουσες πόρτες και παράθυρα, ανιχνευτές κίνησης, συναγερμούς καπνού και άλλες συσκευές ασφαλείας.

Αυτά τα συστήματα όχι μόνο είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με πιο παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας, αλλά πολλά μοντέλα τους προσφέρουν πρόσβαση με τηλεχειρισμό από τον υπολογιστή ή το smartphone, προηγμένες λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις κειμένου, ακόμη και επιλογές ευαισθησίας για κατοικίδια.

Σύστημα συναγερμού με καπνό

Το συγκεκριμένο σύστημα συναγερμού παρέχει άμεση εκτόνωση αντικλεπτικού καπνού/ομίχλης, σε περίπτωση που ο εισβολέας τον ενεργοποιήσει. Πρακτικά, ο χώρος θα γεμίσει καπνό, εμποδίζοντας οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής ή της ιδιοκτησίας σου.


Η επιλογή του τεχνικού

Ο τεχνικός της εταιρείας θα πρέπει να έχει πιστοποίηση αλλά και γνώσεις ώστε η τοποθέτηση να γίνει σωστά. Επίσης, θα πρέπει να είναι σε θέση να σας δείξει πώς λειτουργεί το σύστημα και να σας λύσει όποιες τυχόν απορίες προκύψουν.

The post Σύστημα συναγερμού: Τι πρέπει να προσέξεις κατά την έρευνα αγοράς appeared first on BnB News!.