Συνεργασία Amadeus και Key Data για μακροπρόθεσμα στατιστικά

 Συνεργασία Amadeus και Key Data για μακροπρόθεσμα στατιστικά

Όσο οι ταξιδιωτικές τάσεις συνεχίζουν να εξελίσσονται, διευρύνονται και οι επιλογές διαμονής που είναι διαθέσιμες στους ταξιδιώτες. Από ξενοδοχεία μέχρι βραχυχρόνιες μισθώσεις, οι ταξιδιώτες έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Για τους ξενοδόχους, τους διαχειριστές ακινήτων και τους τουριστικούς οργανισμούς που προσπαθούν να κατανοήσουν τι συμβαίνει στην αγορά τους και πώς αποδίδουν έναντι του ανταγωνισμού τους, είναι απαραίτητη μια πλήρης εικόνα των κρατήσεων καταλυμάτων αλλά και των αεροπορικών κρατήσεων.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Amadeus, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία ταξιδιωτικών δεδομένων και της τεχνολογίας φιλοξενίας, και η Key Data, παγκόσμιος ηγέτης στα δεδομένα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ανακοίνωσαν μια συνεργασία για να συνδυάσουν μακροπρόθεσμα δεδομένα για αεροπορικά, ξενοδοχεία, βραχυχρόνιες μισθώσεις και άλλα εναλλακτικά καταλύματα. Τα συνδυασμένα δεδομένα θα ενσωματωθούν πλήρως για να παράγουν μια καλύτερη, ενιαία προβολή ταξιδιωτικών δεδομένων.

Για πρώτη φορά, αυτή η ενιαία προβολή δεδομένων θα είναι επίσης διαθέσιμη σε Οργανισμούς μάρκετινγκ προορισμών (DMOs) και Convention & Visitor Bureaus (CVBs), εγκαινιάζοντας μια νέα, πιο ολοκληρωμένη προβολή των ταξιδιωτικών τάσεων και πληροφοριών.

Ο Jason Sprenkle, Διευθύνων Σύμβουλος του Key Data Dashboard, δήλωσε: «Οι πελάτες και οι επιχειρήσεις που βασίζονται σε δεδομένα ταξιδιού χρειάζονται μια ενιαία λύση που να προσφέρει πλήρη εικόνα της αγοράς τους, ανεξάρτητα από το πού επιλέγουν να μείνουν οι ταξιδιώτες. Συνεργαζόμενοι με την Amadeus, όχι μόνο διευκολύνουμε τους πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε ταξιδιωτικά δεδομένα, αλλά επίσης ξεκλειδώνουμε νέες πληροφορίες και τάσεις για να βοηθήσουμε αυτές τις επιχειρήσεις και τους προορισμούς να λάβουν αποφάσεις νωρίτερα και με περισσότερη εμπιστοσύνη».

Ο Michael Yeomans, Executive Vice President, Business Intelligence and Data Solutions, Hospitality, της Amadeus, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε αυτά τα μοναδικά δεδομένα στην ισχυρή σουίτα επιχειρηματικής ευφυΐας της Amadeus. Καθώς το ταξιδιωτικό τοπίο συνεχίζει να εξελίσσεται, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το καλύτερο εύρος και βάθος δεδομένων και γνώσεων στους πελάτες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία που υποστηρίζει την επέκταση της προσφοράς μας ως την πιο αξιόπιστη πηγή δεδομένων του κλάδου της φιλοξενίας».

Η Key Data θα κάνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσίαση στοιχείων και δεδομένων για την ελληνική αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο πλαίσιο του ShortStay Conference.
Εξασφαλίστε τώρα τη θέση σας για να έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας με επιτυχία!

The post Συνεργασία Amadeus και Key Data για μακροπρόθεσμα στατιστικά appeared first on BnB News!.