Στα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα επεκτείνεται και η Marriott

 Στα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα επεκτείνεται και η Marriott

Η Marriott International, η μεγαλύτερη αλυσίδα διαχείρισης ξενοδοχείων στον κόσμο, ανακοίνωσε την επέκτασή της σε διαμερίσματα με την ονομασία Apartments by Marriott Bonvoy.

Η εταιρεία, όπως αναφέρεται, αξιοποιεί το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών, που συνδυάζουν εργασία και ταξίδι αναψυχής και ζητούν περισσότερο χώρο στη διαμονή.

Η αλυσίδα ήδη εδώ και χρόνια διαθέτει τα Marriott Executive Apartments. Πρόκειται για την επωνυμία εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων σε Ασία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Λατινική Αμερική.

Με την εισαγωγή του Apartments by Marriott Bonvoy, η αλυσίδα αναμένει ότι θα ενισχύσει την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου παγκοσμίως και θα φέρει την ιδέα του serviced-apartment στους επισκέπτες του Marriott στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η εισαγωγή του Apartments by Marriott Bonvoy προσφέρει ένα premium προϊόν που υποστηρίζεται από το αξιόπιστο όνομα και την πλατφόρμα διανομής μας, δήλωσε η Stephanie Linnartz, Πρόεδρος της Marriott International, προσθέτοντας: Με το Apartments by Marriott Bonvoy, οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν μια ευρύτερη ποικιλία επιλογών διαμονής στο χαρτοφυλάκιο Marriott Bonvoy.

Η Marriott σχεδιάζει να εισαγάγει το Apartments by Marriott Bonvoy στα ανώτερα και πολυτελή τμήματα, που διακρίνονται από τις υπάρχουσες επωνυμίες παρατεταμένης διαμονής της Marriott.

Τα διαμερίσματα της Marriott Bonvoy θα διαθέτουν ξεχωριστό σαλόνι και υπνοδωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς  και πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Στροφή προς τα serviced apartments έχουν κάνει και άλλες ξενοδοχειακές αλυσίδες. Πρόσφατα η Radisson ανακοίνωσε τη δημιουργία apart hotel στην Αθήνα.

The post Στα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα επεκτείνεται και η Marriott appeared first on BnB News!.