Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Κάλυμνο

 Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Κάλυμνο

Η Hosthub στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνει σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σεμινάρια στην Αθήνα, στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο της Κρήτης, στην Καλαμάτα, στο Ναύπλιο, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στο Βόλο.

Το επόμενο σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πραγματοποιηθεί στην Κάλυμνο, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στις 17:00, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καλύμνου, σε συνεργασία με τον Μανόλη Καζαβούλη, ιδρυτή του Stay in Kalymnos και ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης εταιρίας διαχείρισης καταλυμάτων στο νησί της Καλύμνου, μέλος του STAMA και οικοδεσπότη της βραδιάς.

Ομιλητές και θεματολογία

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης είναι συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub, η οποία βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλές πλατφόρμες (όπως είναι η Airbnb, booking.com, Vrbo, Expedia κ.α.), να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλυτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες.
Ο ίδιος θα παρουσιάσει:
α) Τα 7 μυστικά των πιο επιτυχημένων hosts
β) Στατιστικά του 2022 και προβλέψεις του 2023 για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Κάλυμνο

Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της Tourmie, της πρώτης Guest Experience εφαρμογής στην Ελλάδα, η οποία βοηθάει τουριστικά καταλύματα να αυξήσουν την ικανοποίηση των επισκεπτών τους, να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων.
Θέμα της ομιλίας του είναι το “Digital guest experience: Το κλειδί για βελτιωμένες κριτικές και αυξημένα έσοδα”, μέσα από την οποία θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλατφόρμα της Tourmie και να μιλήσει για το πώς ένα Guest Experience App μπορεί να αναβαθμίσει την εμπειρία των επισκεπτών.

O Στάθης Καρόπουλος είναι ο διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιριών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (STAMA) και θα μιλήσει για τις εξελίξεις αναφορικά με τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα.

Τέλος, ο George Dryjohn είναι επαγγελματίας φωτογράφος και θα παρουσιάσει μια λεπτομερή αναφορά για τη σημαντικότητα της επαγγελματικής φωτογραφίας στις ενοικιάσεις των καταλυμάτων.

Το σεμινάριο στην Κάλυμνο είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9iKCyNZN2sO6ALK3DqiVIl4DxdJbZVM0So5b46yYvJrtnA/viewform.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω email: mkazavoulis@yahoo.com

 

The post Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Κάλυμνο appeared first on BnB News!.