Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας στη Θεσσαλονίκη

 Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας στη Θεσσαλονίκη

Η Hosthub και η Tourmie διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης, την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Η Hosthub και η Tourmie στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνουν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σεμινάρια οικοδεσποτών στην Αθήνα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην Κάλυμνο, στο Ναύπλιο, στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στην Πάτρα και στο Βόλο.

Το επόμενο σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, στις 18:00, στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας.

Ομιλητές και θεματολογία

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης είναι συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub, η οποία βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλές πλατφόρμες (όπως είναι η Airbnb, booking.com, Vrbo, Expedia, κ.α.), να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες.
Ο ίδιος θα παρουσιάσει:25 Μαΐου.

α) Τα μυστικά των πιο επιτυχημένων hosts

β) Τακτικές και συμβουλές

γ) Στατιστικά και προβλέψεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της Tourmie, της πρώτης Guest Experience εφαρμογής στην Ελλάδα, η οποία βοηθάει τουριστικά καταλύματα να αναβαθμίσουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών τους, να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων. Θέμα της ομιλίας του είναι το “Digital guest experience: Το κλειδί για τη βελτίωση των κριτικών σας και την αύξηση των εσόδων σας”.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.hosthub.com/el/workshop-thessaloniki/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Hosthub στο support@hosthub.com και με την Tourmie στο info@tourmie.com.

The post Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας στη Θεσσαλονίκη appeared first on BnB News!.