Σεμινάρια για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 Σεμινάρια για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Hosthub και η Tourmie διοργανώνουν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών για τις νέες τάσεις της αγοράς, τα σεμινάρια έχουν σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σεμινάρια για οικοδεσπότες στην Αθήνα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην Κάλυμνο, στο Ναύπλιο, στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στην Πάτρα και στο Βόλο.

Τα επόμενα σεμινάρια για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πραγματοποιηθούν 

στην Αθήνα την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 στις 18:00 – 20:00, στο Triaena Business Center.
στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στις 18:00 στο OK!Thess (Κομοτηνής 2, 546 55).

Ομιλητές και θεματολογία

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης είναι συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub, η οποία βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλές πλατφόρμες (όπως είναι η Airbnb, booking.com, Vrbo, Expedia, κ.α.), να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες.
Ο ίδιος θα παρουσιάσει:

α) Τα μυστικά των πιο επιτυχημένων hosts

β) Τακτικές και συμβουλές

γ) Στατιστικά και προβλέψεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση στη Θεσσαλονίκη

Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της Tourmie, της πρώτης Guest Experience εφαρμογής στην Ελλάδα, η οποία βοηθάει τουριστικά καταλύματα να αναβαθμίσουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών τους, να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων. Θέμα της ομιλίας του είναι το “Digital guest experience: Το κλειδί για τη βελτίωση των κριτικών σας και την αύξηση των εσόδων σας”.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή

για το σεμινάριο στην Αθήνα: https://www.hosthub.com/el/workshop-athens
για το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη: https://www.hosthub.com/el/workshop-thessaloniki/

Χορηγός επικοινωνίας: BnB News

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Hosthub στο support@hosthub.com και με την Tourmie στο info@tourmie.com.

The post Σεμινάρια για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη appeared first on BnB News!.