Πώς το άρωμα βελτιώνει την εικόνα του Airbnb σας

 Πώς το άρωμα βελτιώνει την εικόνα του Airbnb σας

Πολλοί ιδιοκτήτες Airbnb δε συνηθίζουν να αρωματίζουν τους χώρους τους, ενώ άλλοι θεωρούν το άρωμα τελείως περιττό.

Όμως, οι μυρωδιές σχετίζονται άμεσα με τα συναισθήματα, τα οποία επηρεάζουν τις αποφάσεις που παίρνουμε ή τις εντυπώσεις που σχηματίζουμε. Έτσι, αντίστοιχα μια δυσάρεστη μυρωδιά μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές εντυπώσεις και στην αίσθηση ότι ο χώρος δεν είναι καθαρός. Το άρωμα είναι ένα εξαιρετικό και πολύ οικονομικό μέσο βελτίωσης της εικόνας του καταλύματος σας.

Τα οφέλη του αρωματισμού

Σε ένα airbnb, είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν οσμές που να δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα. Αντίθετα, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα έχει τεράστιο αντίκτυπο τόσο στην άνεση των πελατών κατά τη παραμονή τους, όσο και στις εντυπώσεις τους. Επιλέγοντας τον ιδανικό αρωματισμό, αυξάνετε σημαντικά τις πιθανότητες να αφήσετε στους επισκέπτες σας τις καλύτερες εντυπώσεις. Και φυσικά να το εισπράξετε, από τις κριτικές τους και από το να σας προτιμήσουν ξανά. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι αν κάτι μυρίζει φρέσκο ​​και καθαρό, τότε είναι πιθανό να είναι φρέσκο ​​και καθαρό.

Ο αρωματισμός όμως μπορεί να έχει και άλλα πολλαπλά οφέλη, τα οποία μπορούν να σας γλιτώσουν και από σημαντικά έξοδα. Με τη χρήση του κατάλληλου αρώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση ότι ένας χώρος είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος. Για παράδειγμα, οι ελαφριές μυρωδιές φρούτων, μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι ένας χώρος είναι μεγάλος ενώ τα ξυλώδη ή γλυκά αρώματα μπορούν να επιτύχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να δημιουργήσουν μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Εάν το κατάλυμα σας χρειάζεται ανανέωση και ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, δοκιμάστε να τον αρωματίσετε. Το άρωμα στον χώρο μπορεί να το πετύχει αυτό, χωρίς να μπαίνετε σε δαπανηρές αλλαγές.

Επίσης, οι επισκέπτες σας θέλετε να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Ένας τρόπος που μπορείτε να το πετύχετε αυτό, είναι με γνωστές «σπιτικές» μυρωδιές που ενεργοποιούν τη μνήμη. Έχει να κάνει με την ενεργοποίηση μιας ανάμνησης, που θα προκαλέσει μια αντίδραση.

Συλλογή αρωματισμού ClearNet®

Υπάρχουν απεριόριστοι λόγοι και πλεονεκτήματα για να προσθέσετε τον αρωματισμό στα must του καταλύματος σας και η ClearNet® είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για να σας καθοδηγήσει και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις!

Η Clearnet® διαθέτει τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συλλογή αρωματισμού στην Ελλάδα. Αποτελείται από 9 διαφορετικά είδη αρωματισμού, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας και τους στόχους σας.

Είναι προϊόντα 100% οικολογικά και ασφαλή για τον άνθρωπο, και συνδυάζουν την οικονομία με τη κορυφαία απόδοση. Πολλά από αυτά δεν απαιτούν καν τη τοποθέτηση και χρήση κάποιας συσκευής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απόλυτη διακριτικότητα στον χώρο σας, είτε μιλάμε για ένα μικρό wc ή ολόκληρο το κατάλυμα.

Για παραγγελίες:
www.clearnet.gr
Τηλ: 210 2830545
Fax: 210 2830576
e-mail: info@clearnet.gr

The post Πώς το άρωμα βελτιώνει την εικόνα του Airbnb σας appeared first on BnB News!.