Πολυτέλεια και Οικονομία για τα καταλύματα Airbnb με την προσθήκη Amenities μπάνιου!

 Πολυτέλεια και Οικονομία για τα καταλύματα Airbnb με την προσθήκη Amenities μπάνιου!

Τα Amenities μπάνιου είναι η ιδανική λύση για να προσθέσετε νότες πολυτέλειας στο Airbnb κατάλυμά σας χωρίς πολλά έξοδα και με ευκολία. Μάλιστα, μπορείτε να αυξήσετε και τα οφέλη σας, καθώς μπορούν να μειώσουν και τα κόστη των αναλώσιμων μπάνιου που προσφέρετε στους επισκέπτες σας, όπως το σαμπουάν, το αφρόλουτρο και το κρεμοσάπουνο αλλά και να έχετε σημαντικό περιβαλλοντικό όφελος από τη μείωση χρήσης πλαστικών!

Πάνω από όλα όμως, δίνετε την αίσθηση στον επισκέπτη σας ότι νοιάζεστε και φροντίζετε για την άνετη διαμονή του. Αναρωτηθείτε μόνο πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να μη χρειάζεται να μεταφέρουν μαζί τους όλα αυτά τα μπουκάλια ή να αφιερώνουν χρόνο για να τα προμηθευτούν από κάποιο κατάστημα. Όταν το διαβάζουν αυτό στην περιγραφή του καταλύματός σας, κερδίζετε πόντους πριν την άφιξή τους. Αν διαπιστώσουν μάλιστα ότι τα amenities που τους προσφέρετε είναι κορυφαίας ποιότητας, τότε οι επιπλέον πόντοι στην αξιολόγησή τους είναι βέβαιοι!

Η Clearnet παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την καινοτόμα σειρά Enjoy® ! Η πρωτοποριακή σειρά amenities μπάνιου προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν όσοι διαχειρίζονται χώρους φιλοξενίας AirBnB.

Η σειρά Enjoy® συνδυάζει το χαμηλό κόστος χρήσης, την πολυτέλεια, την υγιεινή και το περιβαλλοντικό όφελος. Ενδεικτικά, πετυχαίνετε έως και 40% οικονομία στην κατανάλωση και έως 80% μείωση στη χρήση πλαστικών συσκευασιών. Η συσκευή έχει δοσομετρητή ακριβείας (1ml/δόση), ο οποίος ελέγχει απόλυτα την κατανάλωση, εξοικονομώντας από την άσκοπη χρήση ή το αχρησιμοποίητο προϊόν που περισσεύει από τις συσκευασίες μιας χρήσης.

Επίσης, για λόγους υγιεινής, ο πελάτης δεν έρχεται σε απευθείας επαφή με το αναλώσιμο.

Πάνω από όλα όμως προσφέρετε στους επισκέπτες μια υπηρεσία που αυξάνει σημαντικά την ικανοποίησή τους, χωρίς να αυξάνετε παράλληλα τα λειτουργικά σας έξοδα.

Πολυτελές design και με κλειδαριά ασφαλείας

Επιπλέον, η συσκευή της σειράς amenities Enjoy® κερδίζει τις εντυπώσεις και σε ό,τι αφορά το design. Είναι διαθέσιμη σε Λευκό και Μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με το στυλ του κάθε μπάνιου.

Το διακριτικό της μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής της δίνει μια ακόμα αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο. Τόσο που πολλοί… θα τη ζηλέψουν! Όμως η συσκευή διαθέτει διπλή κλειδαριά ασφαλείας για να αποτρέπει πιθανή κλοπή. Είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό με ειδική επικάλυψη για την υγρασία.

Όλα τα αναλώσιμα Enjoy είναι premium ποιότητας, ιταλικής προέλευσης και παρασκευάζονται από ελαιόλαδο και φυτικά συστατικά. Επίσης, είναι πλήρως απαλλαγμένα από parabens, Sulfate και αφριστικούς παράγοντες. Η συσκευασία τους είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Η Enjoy® διαθέτει και μια ολοκληρωμένη σειρά αναλωσίμων:

Hair & Body shower
Conditioner
Hand & Body cream
Κρεμοσάπουνο χεριών

Για παραγγελίες:
www.clearnet.gr
Τηλ: 210 2830545
Fax: 210 2830576
e-mail: info@clearnet.gr

The post Πολυτέλεια και Οικονομία για τα καταλύματα Airbnb με την προσθήκη Amenities μπάνιου! appeared first on BnB News!.