Ο Χρήστος Λόλας νέος Head of Product στην Hosthub

 Ο Χρήστος Λόλας νέος Head of Product στην Hosthub

Η Hosthub, η πρώτη σε αξιολογήσεις παγκοσμίως πλατφόρμα διαχείρισης ακινήτων για βραχυχρόνιες μισθώσεις, ανακοινώνει σήμερα ότι ο Χρήστος Λόλας αναλαμβάνει Head of Product. Σε αυτό το ρόλο, ο Χρήστος θα είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη και ενδυνάμωση της ομάδας που σχεδιάζει την διαρκώς επεκτεινόμενη σουίτα προϊόντων της Hosthub.

«Η εμπειρία του Χρήστου στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό προϊόντων σε ταχέως εξελισσόμενες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας αποτελεί πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη Hosthub», δήλωσε ο Αλέξανδρος Καραβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Hosthub. «Σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα το 2023 και είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε έναν τόσο έμπειρο επαγγελματία που θα συμβάλλει στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε προϊόντα αιχμής στους χιλιάδες χρήστες μας σε 87 χώρες».

Η εμπειρία του Χρήστου Λόλα

Ο κ. Λόλας, με τον νέο του ρόλο στη Hosthub, φέρνει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας πάνω στο στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων και διαδικασιών. Πριν την ένταξή του στο δυναμικό της Hosthub, ο Χρήστος είχε τη θέση του Product Manager στη Novoville, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διεπαφής των πολιτών με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Πριν από αυτό εργάστηκε πάνω στον σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν μεγάλο φάσμα μεγεθών και δραστηριοτήτων. Εκτός από την εμπειρία του ως Product Manager, ο Χρήστος διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια μία οικογενειακή επιχείρηση βραχυχρόνιων μισθώσεων, γεγονός που του παρέχει ολοκληρωμένη γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του συγκεκριμένου κλάδου καθιστώντας τον το ιδανικό πρόσωπο για να συμβάλλει στη δημιουργία προϊόντων με ιδιαίτερη αξία για τους πελάτες της Hosthub.

«Η Hosthub βρίσκεται πλέον σε θέση να τοποθετηθεί στρατηγικά σε ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς Βραχυχρόνιων Μισθώσεων με ένα προϊόν που έχει αποδειχθεί αξεπέραστος σύμμαχος για τους οικοδεσπότες και ιδιοκτήτες καταλυμάτων παγκοσμίως», αναφέρει ο κ. Λόλας. «Καθώς οι διαχειριστές ακινήτων συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα χαρτοφυλάκια και τις επιχειρήσεις τους, αναζητούν συνεχώς καλύτερα εργαλεία και υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους αυξάνοντας τις κρατήσεις και τα έσοδα τους. Και η Hosthub κατατάσσεται σταθερά στο #1 στην ικανοποίηση πελατών τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ για την ευκαιρία να αναπτύξω περαιτέρω αυτό το όραμα μέσω των νέων εργαλείων που θα σχεδιάσουμε με την ομάδα της Hosthub”.

Η Hosthub παρέχει επιπλέον ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε πολλά από τα τμήματα της.

The post Ο Χρήστος Λόλας νέος Head of Product στην Hosthub appeared first on BnB News!.