Οι έξυπνες κλειδαριές της igloohome που σας λύνουν τα χέρια

 Οι έξυπνες κλειδαριές της igloohome που σας λύνουν τα χέρια

Τα προϊόντα της Igloohome δίνουν τη δυνατότητα στον host να παρέχει στον guest απομακρυσμένη πρόσβαση στο κατάλυμα διατηρώντας ταυτόχρονα το κατάλυμα ασφαλές.

Πώς γίνεται αυτό;

Χωρίς κλειδιά και χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία κατά το check-in/check-out, οικοδεσπότες αλλά και επισκέπτες κινούνται με μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Γιώργος Βικελής, Group Product Manager της Info Quest Technologies, της εταιρείας που φέρνει τα προϊόντα της Igloohome στην Ελλάδα, εξηγεί τα πλεονεκτήματα των έξυπνων κλειδαριών για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

 

Ποια είναι τα προϊόντα της Igloohome που απευθύνονται στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης;

Η Igloohome, πρωτοπόρος στα συστήματα πρόσβασης, μας συστήνει έναν κόσμο χωρίς κλειδιά, με έξυπνες κλειδαριές που κάνουν πιο πολλά από ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Η Igloohome προσφέρει ένα οικοσύστημα προϊόντων με μια ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με ασφαλή τρόπο.

Τα προϊόντα της βρίσκουν εξαιρετική εφαρμογή στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, αλλά όχι μόνο σε αυτή: έξυπνες κλειδαριές (μοντέλα Mautrise 2), έξυπνες κλειδοθήκες & λουκέτα (keybox & padlock) αλλά και κλειδαριές που προσαρμόζονται πάνω σε υφιστάμενη πόρτα (μοντέλο Retroflt Lock), δίνουν λύσεις, που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε οικοδεσπότη.

Επιπρόσθετα τα προϊόντα συνεργάζονται με μερικές από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (π.χ. Airbnb) και συστημάτων διαχείρισης ακινήτων (π.χ. PMS Avantio), κάνοντας ακόμα πιο απλή τη διαχείριση.

Πώς τα προϊόντα αυτά βοηθούν τον host να πετύχει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση των επισκεπτών του; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους για τους επισκέπτες;

Φανταστείτε έναν προσβάσιμο και βιώσιμο κόσμο, όπου η ανταλλαγή εμπειριών γίνεται τρόπος ζωής – ασφαλής, ευέλικτος και απόλυτα ευχάριστος. O επισκέπτης μπορεί από τη στιγμή που προχωρά στην κράτησή του να λάβει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους τον κωδικό πρόσβασης στο ακίνητο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής έχει ανά πάσα στιγμή «το κλειδί στο κινητό του» που έτσι κι αλλιώς πλέον συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες.

Τα προϊόντα της igloohome συμβάλουν στην αποτελεσματική διαχείριση του καταλύματος από τον host; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών κλειδαριών έναντι των συμβατικών;

Είτε μιλάμε για κτήρια, διαμερίσματα ή εγκαταστάσεις και βοηθητικούς χώρους, τα προϊόντα της Igloohome εξαλείφουν τη φυσική διαχείριση κλειδιών, μειώνοντας τα σχετικά κόστη διαχείρισης και αυξάνοντας συγχρόνως την ασφάλεια.

Ο πλήρης έλεγχος είναι στα χέρια του host, που μπορεί να διαχειρίζεται την πρόσβαση στην ιδιοκτησία του, οποτεδήποτε από οπουδήποτε.

Μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής, μπορεί να στέλνει κωδικούς PIN και κλειδιά Bluetooth από οπουδήποτε. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία algoPIN έχει τη δυνατότητα να παρέχει πρόσβαση στους επισκέπτες απομακρυσμένα, με PIN ή μέσω Bluetooth, ακόμα και εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο WiFi.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές κλειδαριές, με τα συστήματα πρόσβασης της Igloohome ο οικοδεσπότης έχει τον πλήρη έλεγχο, αφού μπορεί να τροποποιήσει την πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να παρακολουθεί ημερομηνίες και ώρες κατά τις οποίες οι επισκέπτες χρησιμοποίησαν τον χώρο. Αρχεία καταγραφής προσφέρουν καλύτερη επίβλεψη και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Επιλέγοντας μεταξύ κωδικού μιας φοράς, επαναλαμβανόμενου ή μόνιμου PIN, η χρονικά ελεγχόμενη πρόσβαση βεβαιώνει ότι το ακίνητο θα παραμείνει ασφαλές. Η χρήση δεν αφορά μόνο τους επισκέπτες, όπως αντιλαμβάνεστε, αλλά και τυχόν συνεργάτες (συνεργείο καθαριοτητας, τεχνίτες για επισκευές, delivery super market κλπ), που αποκτούν πρόσβαση στον χώρο μόνο το χρονικό διάστημα που επιθυμεί ο οικοδεσπότης.

Υπάρχουν άλλα προϊόντα & υπηρεσίες που μπορεί η Info Quest Technologies να προσφέρει στην αγορά της μακροχρόνιας μίσθωσης;

H Info Quest Technologies, είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας, με 42+ χρόνια παρουσίας της Ελληνικής αγοράς. Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει ελληνική επιχείρηση ή ελληνικό σπίτι που δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποια προϊόντα που έχουν περάσει από τις αποθήκες μας.

Σήμερα η γκάμα των προϊόντων και λύσεων ψηφιακής τεχνολογίας που διαθέτουμε είναι ιδιαίτερα μεγάλη και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε όλο το κόσμο. Η γκάμα περιλαμβάνει προϊόντα πληροφορικής (ICT) (laptops, εκτυπωτές, servers, δικτυακά προϊόντα  κ.λπ.), προϊόντα Mobility (Smartphones, tablets , κ.λπ.), καταναλωτικά ηλεκτρονικά (τηλεοράσεις κ.λπ.), air conditions και λευκές συσκευές, καθώς και λύσεις software και cloud που εξελίσσουν τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στη συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα έξυπνων / διασυνδεδεμένων προϊόντων (ΙοΤ) που εντάσσονται στο portfolio μας, όπως η μεγάλη ποικιλία μικροσυσκευών της Xiaomi, που είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, τα ηλεκτρικά πατίνια Xiaomi και τα ηλεκτρικά μηχανάκια Segway. Με άλλα λόγια μπορούμε να βοηθήσουμε  – μαζί με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας –  ολιστικά στην ψηφιακή αναβάθμιση του καταλύματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επισκεπτών.

Τι να περιμένουμε από την InfoQuest στα επόμενα χρόνια;

Αποστολή μας, όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην αγορά είναι να δημιουργούμε αξία στους πελάτες μας με τη χρήση της τεχνολογίας. Πάντα κοιτάμε το αύριο και φέρνουμε πρώτοι στην ελληνική αγορά την αιχμή των ψηφιακών τεχνολογιών, κάνοντάς τες προσιτές σε όλους. Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και σήμερα πραγματικά βιώνουμε συναρπαστικές εξελίξεις και αλλαγές, που όχι άδικα έχουν χαρακτηριστεί ως η 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως η τεχνολογία περισσότερο από ποτέ τα επόμενα χρόνια θα μας βοηθήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο να διευρύνουμε τις δυνατότητές μας και να αναπτυχθούμε ως κοινωνία, χωρίς να μείνει κανείς πίσω. Δεσμευόμαστε να είμαστε εδώ και να συμβάλλουμε το μέγιστο στην ευημερία και πρόοδο της χώρας μας.

Ποια είναι η Info Quest Technologies

Η Info Quest Technologies είναι μέλος του Ομίλου Quest. Η εταιρεία πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 40 χρόνια στην Ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και καταναλωτών. Έχει συνδέσει την πορεία της με την εξέλιξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς, αποτελώντας κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νεών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία, πιο ραγδαία από ποτέ, αλλάζει κάθε έκφανση της ζωής σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην επιτάχυνση της πορείας της ελληνικής κοινωνίας προς τον νέο ψηφιακό κόσμο. Η Info Quest Technologies ξεκινά την πέμπτη δεκαετία της, με ενθουσιασμό για τις προοπτικές που ανοίγονται εμπρός μας, προσηλωμένη στην αποστολή της: να μετατρέπει την τεχνολογία σε εφαλτήριο εξέλιξης, γνώσης και προόδου για τον κάθε ένα μας, για την κοινωνία μας και τη χώρα.

Όραμά μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στην πρόοδο της κοινωνίας, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας. Αποστολή μας είναι να συμβάλλει στην εξέλιξη και την ευημερία ανθρώπων, επιχειρήσεων και οργανισμών, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, με συνεπή στρατηγική, έμφαση στην καινοτομία, προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και συνεχή επένδυση σε τεχνογνωσία, βασιζόμενη στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Για πληροφορίες

Τ. 211 999 4000
sales-info@quest.gr
https://www.infoquest.gr/el/Igloohome

The post Οι έξυπνες κλειδαριές της igloohome που σας λύνουν τα χέρια appeared first on BnB News!.