Νο 4 η Μύκονος για τους Αμερικανούς την 4η Ιουλίου

 Νο 4 η Μύκονος για τους Αμερικανούς την 4η Ιουλίου

H Μύκονος αποτελεί την 4η επιλογή παγκοσμίως για τους Αμερικανούς για διαμονή το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (4η Ιουλίου) το 2023.

Αυτό προκύπτει από τα δεδομένα κρατήσεων και αναζητήσεων προορισμών της Airbnb κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023 και για check in από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2023.

Ειδικότερα, το top10 των πιο δημοφιλών προορισμών για τους Αμερικανούς για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας έχει ως εξής:

Cincinnati, OH, Ηνωμένες Πολιτείες
Louisville, KY, Ηνωμένες Πολιτείες
Καταρράκτες του Νιαγάρα, Οντάριο, Καναδάς
Μύκονος, Ελλάδα
Boulder, CO, Ηνωμένες Πολιτείες
Αμάλφι, Ιταλία
Φλωρεντία, Ιταλία
Σορέντο, Ιταλία
Ιντερλάκεν, Ελβετία
Πόλη του Παναμά, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Επισημαίνεται ότι η Airbnb ενθάρρυνε τους χρήστες να επιλέξουν τη νέα ευέλικτη λειτουργία αναζήτησης, ώστε να βρουν εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο, που αγνοούν οι περισσότεροι. Όπως σχολιάζει η πλατφόρμα, θέλει να δώσει την ευκαιρία στους Αμερικανούς να απολαύσουν αυτό το Σαββατοκύριακο μακριά από τα τουριστικά σημεία, που προσελκύουν πολύ κόσμο και να ανακαλύψουν κάτι νέο.

Η Μύκονος βέβαια αποτελεί κατ’ εξοχήν τουριστικό σημείο, ακόμα κι αν φέτος η κίνηση στο νησί είναι μειωμένη. Πάντως, τόσο για τους Αμερικανούς όσο και για όλους τους άλλους επισκέπτες, η Μύκονος αποτελεί έναν πολύ αγαπημένο προορισμό.

Σύμφωνα με τις αναζητήσεις και τις κρατήσεις, οι επισκέπτες αναζητούν αμμώδεις ακτές, ήρεμες αποδράσεις και κρυμμένους παραδείσους με καταπληκτικές πισίνες, λίμνες και γενικά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Έσοδα και για τους οικοδεσπότες

Βεβαίως, το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία και για τους οικοδεσπότες να κερδίσουν σημαντικά έσοδα.

Όπως αναφέρει η Airbnb, το περσινό τριήμερο, οι οικοδεσπότες των ΗΠΑ κέρδισαν συνολικά περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια. Το μέσο έσοδο ανά οικοδεσπότη ήταν τα 1.000 δολάρια.

Η πλατφόρμα παρότρυνε τους Αμερικανούς, που θα ταξιδέψουν, να διαθέσουν ολόκληρο το σπίτι τους για κρατήσεις.

** Κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου οι Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζουν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας τους από τη Μεγάλη Βρετανία το 1776, με σειρά εκδηλώσεων, στις οποίες κυριαρχούν τα πυροτεχνήματα και οι παντός είδους παρελάσεις. Και, βέβαια, η επέτειος αυτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για ταξίδια των Αμερικανών.

The post Νο 4 η Μύκονος για τους Αμερικανούς την 4η Ιουλίου appeared first on BnB News!.