Με δόσεις οι κρατήσεις στην Airbnb, μέσω της Klarna

 Με δόσεις οι κρατήσεις στην Airbnb, μέσω της Klarna

Κρατήσεις καταλυμάτων μέσω Airbnb, τώρα και με δόσεις, μέσω της Klarna.

Η Airbnb είναι η τελευταία εταιρεία λιανικής που εντάχθηκε στο δίκτυο των 500.000 συνεργατών της Klarna παγκοσμίως, καθώς η εταιρεία επεκτείνεται στον τομέα των ταξιδιών και των εμπειριών. Η ευέλικτες πληρωμές αφορούν προς το παρόν τους επισκέπτες σε ΗΠΑ και Καναδά. Η εταιρεία λέει ότι η επιλογή θα εξαπλωθεί σε άλλες αγορές κατά τη διάρκεια του έτους.

Οι επισκέπτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για πληρωμή διαμονής σε τέσσερις άτοκες δόσεις για διάστημα έξι εβδομάδων και για κρατήσεις άνω των 500 δολαρίων. Επίσης, οι επισκέπτες στις ΗΠΑ μπορούν να υποβάλουν αίτηση για πληρωμή μηνιαίως.

Οι ΗΠΑ αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη αγορά της Klarna, όπου έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από επτά εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες της εφαρμογής και 34 εκατομμύρια καταναλωτές.

Ο Sebastian Siemiatkowski, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Klarna, λέει: «Γνωρίζουμε ότι ένα από τα κορυφαία αιτήματα από τους επισκέπτες της Airbnb ήταν περισσότερες επιλογές για να πληρώσουν για τη διαμονή τους. Επομένως είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε επιλογές πληρωμής χωρίς τόκο και υποστηρίζουμε την αποστολή τους να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να ανήκει οπουδήποτε».

The post Με δόσεις οι κρατήσεις στην Airbnb, μέσω της Klarna appeared first on BnB News!.