Καλαμάτα: Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης

 Καλαμάτα: Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης διοργανώνουν στην Καλαμάτα η Hosthub και η Tourmie, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 και ώρα 6 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Πρόκειται για μια σειρά από δωρεάν σεμινάρια για ιδιοκτήτες και διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την ενημέρωση και την επιμόρφωσή τους για τις νέες τάσεις της αγοράς. Στα σεμινάρια γίνεται ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου και έχουν ήδη διοργανωθεί αντίστοιχα στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τον Άγιο Νικόλαο και το Ρέθυμνο Κρήτης, την Κάλυμνο, το Ναύπλιο, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Βόλο.

Ομιλητές και θεματολογία

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης είναι συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub, η οποία βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλές πλατφόρμες (όπως είναι η Airbnb, booking.com, Vrbo, Expedia, κ.α.), να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες.

Ο ίδιος θα παρουσιάσει: α) Τα 7 μυστικά των πιο επιτυχημένων hosts. β) Τακτικές και συμβουλές. γ) Στατιστικά και προβλέψεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση στη Μεσσηνία.

Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της Tourmie, της πρώτης Guest Experience εφαρμογής στην Ελλάδα, η οποία βοηθάει τουριστικά καταλύματα να αναβαθμίσουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών τους, να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων. Θέμα της ομιλίας του είναι το “Digital guest experience: Το κλειδί για τη βελτίωση των κριτικών σας και την αύξηση των εσόδων σας”.

Ο Παναγιώτης Σάμιτας είναι αρχιτέκτων – μηχανικός ΑΠΘ και ιδιοκτήτης της εταιρείας Samitas Engineering & Construction, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ή ανακατασκευή καταστημάτων και διαμερισμάτων κυρίως Βραχυχρόνιων Μισθώσεων.

Χάρης Λουβερδής, Διαχειριστής της My Athens Story

Στάθης Καρόπουλος, Διευθυντής STAMA

Νέλλυ Κουβελάκη, Διευθύντρια House by Phaos, Work from Kalamata

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Παναγιώτης Σάμιτας, ενώ την εκδήλωση έχει κληθεί να προλογίσει η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου θα συλλεχθούν στοιχεία ενδιαφερόμενων με σκοπό τη δημιουργία συλλόγου Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Μεσσηνίας.

Το σεμινάριο για διαχειριστές βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://www.hosthub.com/el/workshop-kalamata/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Hosthub στο support@hosthub.com και με την Tourmie στο info@tourmie.com.

The post Καλαμάτα: Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης appeared first on BnB News!.