Η TravelStaytion συμμετέχει στο ShortStay Conference 2023

 Η TravelStaytion συμμετέχει στο ShortStay Conference 2023

Η TravelStaytion, μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ενοικίασης καταλυμάτων παγκοσμίως, θα συμμετέχει στο ShortStay Conference 2023.

Με έδρα το Λονδίνο, η TravelStaytion διαθέτει ήδη ένα χαρτοφυλάκιο 85.000 ακινήτων που έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες, σε περισσότερους από 650 προορισμούς παγκοσμίως. Συνεργάζεται με πιστοποιημένους και υψηλού επαγγελματισμού ιδιοκτήτες και διαχειριστές καταλυμάτων.

Επιπλέον, η TravelStaytion αποτελεί τον πρώτο κόμβο παρουσίασης και προώθησης μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών. Οι ταξιδιώτες δεν κάνουν απλώς μια κράτηση καταλύματος. Έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν μέσα από μια ποικιλία υπηρεσιών που τους προσφέρουν οι hosts προκειμένου να αναβαθμίσουν τη διαμονή τους αλλά και την εμπειρία τους στον προορισμό.

Στο ShortStay Conference 2023, η TravelStaytion θα έχει συνεχή παρουσία όλο το διήμερο στον εκθεσιακό χώρο. Επίσης, θα έχει την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου να εκφράσει τις απόψεις της σχετικά με το μέλλον των OTAs.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο ShortStay Conference, 18-19 Φεβρουαρίου 2023, και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Και… Go beyond!

The post Η TravelStaytion συμμετέχει στο ShortStay Conference 2023 appeared first on BnB News!.