Η TravelStaytion προστατεύει τα ακίνητα με το Know Your Guest by SUPERHOG

 Η TravelStaytion προστατεύει τα ακίνητα με το Know Your Guest by SUPERHOG

Η Know Your Guest by SUPERHOG ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την TravelStaytion.

Η TravelStaytion είναι μια εταιρεία ενοικίασης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, που επιδιώκει να αναβαθμίζει την αγορά. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει 85.000 ακίνητα σε περισσότερους από 700 προορισμούς παγκοσμίως, τα οποία διαχειρίζονται επαγγελματίες.

Μέσω της συνεργασίας με την Know Your Guest by SUPERHOG, η TravelStaytion θα παρέχει στους property managers μια εργαλειοθήκη προληπτικής διαχείρισης κινδύνου. Η εργαλειοθήκη αυτή λειτουργεί αποτρεπτικά, εντοπίζοντας επισκέπτες υψηλού κινδύνου.

Αυτή η συνεργασία θα μειώσει τα κόστη, θα δημιουργήσει νέα έσοδα και θα απομακρύνει τον φόβο, την αβεβαιότητα και την αμφιβολία για τους διαχειριστές, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα μέλλον γεμάτο από εξαιρετικούς επισκέπτες και μειώνοντας την έκθεσή τους σε περιττούς κινδύνους.

Ο Humphrey Bowles, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της SUPERHOG, σχολιάζει: «Πάντα προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και να καλλιεργήσουμε τη σημασία της διαχείρισης κινδύνου στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης. Και οι δύο εταιρείες είναι ευθυγραμμισμένες στην προσφορά ασφαλών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Η νέα μας συνεργασία με την TravelStaytion θα είναι αναπτυξιακή, καθώς μοιραζόμαστε το κιτ εργαλείων διαχείρισης κινδύνου και τις γνώσεις μας σε χιλιάδες επαγγελματικά διαχειριζόμενα ακίνητα».

Ο Ιάσονας Αναστασίνης, Διευθύνων Σύμβουλος της TravelStaytion, σχολιάζει «Στην TravelStaytion δεσμευόμαστε στη διαρκή υποστήριξη των ενδιαφερόμενων μερών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Μέσω της συνεργασίας μας με το Know Your Guest, αναβαθμίζουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας και καταφέρνουμε να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν στους διαχειριστές και τους ιδιοκτήτες ακινήτων, συνδέοντάς τους με λύσεις διαχείρισης κινδύνου, σε μια αποστολή να εξυπηρετήσουμε τον ταξιδιώτη».

Μάθετε περισσότερα για την TravelStaytion αλλά και για τη SUPERHOG,
στο ShortStay Conference, 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023. 

The post Η TravelStaytion προστατεύει τα ακίνητα με το Know Your Guest by SUPERHOG appeared first on BnB News!.