Η Bob W ανοίγει τα πρώτα ακίνητα στην Ελλάδα

 Η Bob W ανοίγει τα πρώτα ακίνητα στην Ελλάδα

Η Bob W, εταιρεία διαχείρισης διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, επεκτείνοντας το ευρωπαϊκό της χαρτοφυλάκιο, ανοίγει τα πρώτα της ακίνητα της στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, απέκτησε δύο ακίνητα στην Αθήνα, το Bob W Psyri και το Bob W Akadimia. 

Έτσι, η Bob W θα παρουσιάσει στην καρδιά της πόλης την τεχνολογική προσέγγισή της στη φιλοξενία.

Γιατί επενδύει στην Ελλάδα

Η τουριστική αγορά στην Ελλάδα πρόκειται να καταγράψει έναν υγιή Σύνθετο Ετήσιο Ρυθμό Ανάπτυξης (CAGR) 7,5% από το 2022 έως το 2032, σύμφωνα με την Future Market Insights και το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής ταξιδιωτικής και τουριστικής αγοράς είναι τα ξενοδοχεία. Με την απόκτηση των ακινήτων στην Αθήνα, η Bob W θα επωφεληθεί από αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά, καθώς επεκτείνει το αποτύπωμά της στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της βραχυχρόνιας διαμονής στην Ευρώπη. Η εταιρεία επιδιώκει ενεργά να επεκταθεί στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή.

Η Bob W παρέχει εναλλακτικά καταλύματα για διαμονή με στυλ για ημέρες, εβδομάδες ή μήνες. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργική αποδοτικότητα αλλά και την εμπειρία των πελατών, προσφέροντας απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Συνδυάζει τη συνέπεια του brand, την ποιότητα και την κλίμακα των ξενοδοχείων με την πρακτικότητα της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Έτσι, οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπηρεσίες πέντε αστέρων, με ανέπαφη εξυπηρέτηση, σε διαμερίσματα και δωμάτια σε επιλεγμένες γειτονιές.

Η πλατφόρμα της Bob W και μια σειρά διαδικτυακών εφαρμογών παρέχουν ένα πλήρως ψηφιοποιημένο ταξίδι των πελατών. Το early check-in ή το late check-out μπορεί να διασφαλιστεί άμεσα και αυτόματα με βάση τη διαθεσιμότητα. Η chat εφαρμογή “Bob W” έχει σχεδιαστεί ειδικά για να έχει πάντοτε ενσυναίσθηση και να δίνει προσοχή. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες μέσω του marketplace που συνδέει τους επισκέπτες με τοπικές καφετέριες, γυμναστήρια και εγκαταστάσεις.

Η αυθεντικότητα και η ποιότητα της εμπειρίας του επισκέπτη είναι το κλειδί.

Ποια είναι η Bob W

Το 2018, ο Sebastian Emberger από τη Γερμανία και ο Niko Karstikko από τη Φινλανδία ίδρυσαν την Bob W. Τον Μάιο του 2022 η εταιρεία εξαγόρασε την Estonishing Stay, τον μεγαλύτερο διαχειριστή διαμερισμάτων βραχείας διαμονής στην Εσθονία. Τον επόμενο Οκτώβριο εξαγόρασε τη φινλανδική ανταγωνίστρια KOTI Hotel. Επίσης εξασφάλισε 21 εκατ. ευρώ σε χρηματοδότηση σειράς Α, με επικεφαλής τις Elevator Ventures, Verve Ventures, IDC Ventures και Flashpoint. Τον Απρίλιο του 2023 η εταιρεία πραγματοποίησε την είσοδό της στη γερμανική αγορά με την εξαγορά της Charly Hospitality.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει 32 καταλύματα διαμερισμάτων σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες.

The post Η Bob W ανοίγει τα πρώτα ακίνητα στην Ελλάδα appeared first on BnB News!.