Εσείς έχετε εξοπλίσει το Airbnb σας με τα κατάλληλα amenities μπάνιου;

 Εσείς έχετε εξοπλίσει το Airbnb σας με τα κατάλληλα amenities μπάνιου;

Τα αναλώσιμα προϊόντα μπάνιου, τα amenities, αποτελούν μια απολύτως απαραίτητη παροχή για τα καταλύματα τύπου Airbnb που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Είναι γνωστό ότι οι επισκέπτες σας δεν επιθυμούν να μεταφέρουν στις αποσκευές τους τα απαραίτητα για την προσωπική τους υγιεινή. Επίσης, το να τα προμηθευτούν κατά την άφιξη τους είναι δύσκολο, κοστίζει και τους αποσπά από τη χαλάρωση και την άνεση που επιζητούν από τη διαμονή τους.

Βρίσκοντας στο μπάνιο όλα τα απαραίτητα για την προσωπική τους υγιεινή, οι επισκέπτες αισθάνονται ότι o host νοιάζεται για την άνετη διαμονή τους και αυτό σας δίνει πολλούς επιπλέον πόντους στην αξιολόγηση τους.

Η Clearnet παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την καινοτόμα σειρά amenities Enjoy® ! Η πρωτοποριακή σειρά προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν όσοι διαχειρίζονται χώρους φιλοξενίας AirBnB.

Συνδυάζει αρμονικά μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σύγχρονου χώρου φιλοξενίας, το χαμηλό κόστος χρήσης, την πολυτέλεια, την υγιεινή και το περιβαλλοντικό όφελος! Ενδεικτικά, πετυχαίνετε έως και 40% οικονομία στη κατανάλωση και έως 80% μείωση στη χρήση πλαστικών συσκευασιών. Πάνω από όλα όμως προσφέρετε στους επισκέπτες μια υπηρεσία που αυξάνει σημαντικά την ικανοποίησή τους, χωρίς να αυξάνετε παράλληλα τα λειτουργικά σας έξοδα.

Ολοκληρωμένη σειρά amenities για airbnb

Η συσκευή ξεχωρίζει για το διακριτικό της μέγεθος, το πολυτελές design και την ποιότητα κατασκευής.

Είναι η μοναδική με δοσομετρητή ακριβείας (1ml/δόση), ο οποίος ελέγχει απόλυτα τη κατανάλωση, εξοικονομώντας από την άσκοπη χρήση ή το αχρησιμοποίητο προϊόν που περισσεύει από τις συσκευασίες μιας χρήσης.

Διαθέτει διπλή κλειδαριά ασφαλείας για να αποτρέπει πιθανή κλοπή και είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό με ειδική επικάλυψη για την υγρασία. Επίσης, για λόγους υγιεινής, ο πελάτης δεν έρχεται σε απευθείας επαφή με το αναλώσιμο.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε Λευκό & Μαύρο χρώμα.

Η Enjoy® διαθέτει και μια ολοκληρωμένη σειρά αναλωσίμων:

Hair & Body shower
Conditioner
Hand & Body cream
Κρεμοσάπουνο χεριών

Όλα τα αναλώσιμα Enjoy είναι premium ποιότητας, ιταλικής προέλευσης και παρασκευάζονται από ελαιόλαδο και φυτικά συστατικά. Επίσης, είναι πλήρως απαλλαγμένα από parabens, Sulfate και αφριστικούς παράγοντες. Η συσκευασία τους είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Για παραγγελίες:
www.clearnet.gr
Τηλ: 210 2830545
Fax: 210 2830576
e-mail: info@clearnet.gr

The post Εσείς έχετε εξοπλίσει το Airbnb σας με τα κατάλληλα amenities μπάνιου; appeared first on BnB News!.