Ενισχυμένη η παρουσία της Airbnb στο ShortStay Conference

 Ενισχυμένη η παρουσία της Airbnb στο ShortStay Conference

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, η Airbnb, θα είναι φέτος στο ShortStay Conference. Και μάλιστα, με ενισχυμένη παρουσία!

Ο Territory Manager για την περιοχή της Ιταλίας και της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπη, Antonio Laveneziana αλλά και η Market Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Έλενα Βουρλή, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν στους συνέδρους του ShortStay Conference τη στρατηγική της Airbnb για τη χώρα μας.

Οι δύο παρουσιαστές της Airbnb στο ShortStay Conference

Είμαι ο Antonio Laveneziana, 37 ετών. Αποφοίτησα από το τμήμα μηχανικών το 2010 και μετά από μια εμπειρία στον κλάδο της μόδας, εντάχθηκα στην Airbnb το 2012 ως αναλυτής επιχειρήσεων για την Ιταλία.

Στη συνέχεια μετακινήθηκα στις επιχειρήσεις και το 2016 έγινα Territory Manager για την Ιταλία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Είμαι η Έλενα Βουρλή, απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση τα χρηματοοικονομικά. Εργάστηκα στον κλάδο του Τουρισμού τα τελευταία 20 χρόνια, για μεγάλους Tour Operators/OTAs που παρείχαν ξενοδοχεία και διαμερίσματα.

Εντάχθηκα στην Airbnb στις 21 Φεβρουαρίου 2022 και αυτή τη στιγμή είμαι υπεύθυνη αγοράς για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Είναι η πρώτη φορά που τα δύο στελέχη της παγκόσμιας πλατφόρμας θα μιλήσουν ειδικά για τη χώρα μας. Και όσοι παρακολουθήσουν το ShortStay Conference θα μπορέσουν να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους εκπροσώπους της Airbnb.

Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο μοναδικό συνέδριο της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα!
Εξασφαλίστε τώρα το εισιτήριό σας!

The post Ενισχυμένη η παρουσία της Airbnb στο ShortStay Conference appeared first on BnB News!.