Βραχυχρόνια μίσθωση και νομικές διαμάχες με συνένοικους

 Βραχυχρόνια μίσθωση και νομικές διαμάχες με συνένοικους

Βραχυχρόνια μίσθωση και νομικές διαμάχες με συνένοικους, ένα από τα πιο καυτά θέματα που απασχολεί πολλούς που δραστηριοποιούνται στην αγορά μας. Με αυτό το καταπιάνεται η ομώνυμη παρουσίαση στο ShortStay Conference.

Θα παρουσιαστεί η περιπτωσιολογία, η αντιμετώπιση από τα δικαστήρια και οι τρόποι επίλυσης. Η παρουσίαση θα γίνει από τους, Δρ. Φώτη Σπυρόπουλο και Μάνο Τεχνίτη υπ. Δρ της Spyropoulos Law Firm.

Η παρουσίαση εστιάζει σε διάφορες νομικές διαμάχες που προκύπτουν μεταξύ ιδιοκτητών καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και συνένοικους πολυκατοικιών, γείτονες κ.λπ.

Ξεκινά με περιπτωσιολογία, συχνά προβλήματα που προκύπτουν και θα εξηγηθούν συνοπτικά τι αποφάσεις παίρνουν τα ελληνικά δικαστήρια μέχρι τώρα, και πώς πρακτικά μπορούν να προστατευθούν οι ιδιοκτήτες. Στο τέλος της παρουσίασης οι σύνεδροι μπορούν να μιλήσουν με τους παρουσιαστές για ιδιαίτερα θέματα.

Βιογραφικά παρουσιαστών:

Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος: Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος: Δικηγόρος – οικονομολόγος, με ειδίκευση το εμπορικό και το ποινικό δίκαιο, μεταδιδάκτορας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), Διδάσκων ΠΑΔΑ και ΕΑΠ, Spyropoulos Law Firm Senior Partner.

Μάνος Τεχνίτης: Δικηγόρος με ειδίκευση στο εμπορικό και το ποινικό δίκαιο, υπ. Δρ. Νομικής Σχολής ΔΠΘ,  Διδάσκων στο Μητροπολιτικό Κολέγιο.

The post Βραχυχρόνια μίσθωση και νομικές διαμάχες με συνένοικους appeared first on BnB News!.