Ένα έξυπνο κόλπο για ελκυστική καταχώριση στην Airbnb

 Ένα έξυπνο κόλπο για ελκυστική καταχώριση στην Airbnb

Ένα σημείο που συχνά ξεχνούν οι διαχειριστές ακινήτων είναι να βελτιώνουν συνεχώς την καταχώριση των ακινήτων τους στην Airbnb και τις άλλες πλατφόρμες. Κι όμως, ο ανταγωνισμός επιβάλλει να γίνονται αλλαγές έτσι ώστε ο αλγόριθμος να εμφανίζει το ακίνητο όλο και πιο ψηλά στην αναζήτηση. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν είτε στην περιγραφή, είτε στις φωτογραφίες, είτε ακόμα και στον τίτλο.

Έχουμε αναλύσει πώς μπορείτε να γράψετε «πιασάρικους» τίτλους για την καταχώρισή σας.

Εδώ θα σας δείξουμε ένα άλλο, έξυπνο κόλπο για να ανανεώσετε μια λεπτομέρεια στην καταχώριση που πολλοί αφήνετε ανεκμετάλλευτη. Τις λεζάντες των φωτογραφιών.

Μπορεί να θεωρείτε ότι οι λεζάντες δεν είναι κάτι σημαντικό. Κι όμως αυτό δεν είναι αλήθεια.

Οι λεζάντες δίνουν τη δυνατότητα στην Airbnb να κατανοήσει καλύτερα την καταχώριση, γεγονός που βελτιώνει και την ορατότητά της.

Επιπλέον, οι λεζάντες μπορεί να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες που μπορεί να μην είναι προφανείς από τη φωτογραφία. Κάτι που οδηγεί σε λιγότερες ερωτήσεις και περισσότερες κρατήσεις.

Για παράδειγμα, στη φωτογραφία της πισίνας, η λεζάντα μπορεί να εξηγεί ότι η χρήση της δεν έχει έξτρα κόστος. Ή ότι η καλύτερη ώρα για να την απολαύσει ο επισκέπτης είναι το απόγευμα.

Οι λεζάντες μπορούν να βοηθήσουν τον θεατή να οπτικοποιήσει την εμπειρία που μπορεί να έχει και να τον δελεάσουν να κάνει κράτηση.

Εν ολίγοις, οι λεζάντες παίζουν ρόλο στη διαδικασία κράτησης και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε.

Αλλά η προσθήκη μιας λεζάντας που λέει μόνο “Κουζίνα” ή “Υπνοδωμάτιο”, δεν βοηθά πραγματικά.

Πρέπει λοιπόν να αφιερώσετε χρόνο και να γράψετε ελκυστικές λεζάντες.

Και αυτό μπορεί να αποδειχτεί πιο δύσκολο για κάποιους.

Το έξυπνο κόλπο

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει λύση. Είναι το Chat GPT. Όλοι χρησιμοποιούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το Open AI, γιατί όχι κι εσείς;

Δείτε αυτό το σύντομο video που περιγράφει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε 10 λεζάντες φωτογραφιών σε λιγότερο από 1 λεπτό.

The post Ένα έξυπνο κόλπο για ελκυστική καταχώριση στην Airbnb appeared first on BnB News!.